Жена хвана бившия си да прави секс с кучето й!

куче в леглото

Жена, която отказала да прави секс с мъжа си, го заварила с кучето й на калъп скоро след това. Пред съда шокираната госпожа разказала, че тръгнала към спалнята си, но когато отворила вратата видяла мъжа си на калъп с кучето.

Прокурорът по делото, Франк Абът казал, че на жената й било трудно да повярва на очите си. След като се окопитила, тя казала на съпруга си да напусне къщата. По-късно той се съгласил да му бъде взета проба и се оказало, че има ДНК на кучето по тялото му. Според прокурора, човекът отишъл да види бившата си съпруга, с която били разделени от три години, след като приятелката му го изхвърлила. Съпругата се съгласила да остане да преспи, но му казала в прав текст, че няма да прави секс с него. Те поговорили за половин час, тя го оставила и тръгнала надолу в

кама сутра индия

другата спалня. По-късно жената чула мъжът й да подсвирква на кучето да се качи и след това го хванала с него. На полицаите мъжът разказал, че кучето се качило на леглото, когато той се съблякъл и почнало да го ближе по лицето. Той отрекъл всякакви непристойни действия, но не направил повече коментари. Според прокурора, това не е само нещо необичайно, но и отвратително и дори престъпно за всички здравомислещи хора. Съпругът пледира невинен. Процесът продължава.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *