Жена получава по сто оргазма на ден, дори от домакинска работа!

Оргазъм

Някои го симулират, други копнеят за него, но за една жена голямото О е бич божий…. тъй като трябва да го изпитва поне по сто пъти на ден . 44-годишната Ким Рамзи страда от рядко заболяване, което я кара да е нон стоп възбудена.

Дори най-лекото движение на таза – при пътуване във влак, кола, при домакинска работа отключва оргазми. Поради огромния им брой, тя се чувства изтощена, с болки и неспособна да има нормална връзка. Според лекарите, този нелечим синдром е бил причинен по време на инцидент през 2001 година, когато жената пада по стълбища. Това може би е довело до киста на гръбнака, в центъра, откъдето произлиза оргазма при жените.

Госпожа Рамзи забелязала проблема през 2008, след секс с приятеля й, след който имала постоянен оргазъм в продължение на 4 дни. Те направили всичко възможно, за да го спрат, но безуспешно.

дамата

Жената споделя, че сега й е трудно да извършва обикновените ежедневни действия.

Дори веднъж получила оргазъм на обществено място, по време на пътуване с влак, което траело 40 минути. Въпреки, че усещането е подобно на възбуда, то не е базирано на сексуално желание, мисли или поведение и не е свързано с либидото. Засега лекарите не са способни да помогнат на жената. В момента тя все още работи, но без подходящо лечение това ще стане невъзможно, тъй като синдромът вече е разбил всякакъв шанс да има нормална връзка.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/m45C3xPCldA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *