Жената на Роби Кийн обеща да не го разсейва на Евро 2012!

Роби и Клодин Кийн

Като положителен пример, колко сериозно приемат Европейското първенство съпругите на футболистите от класиралите се отбори, се разбира от Клодин Кийн.

Съпругата на ирландския капитан Роби категорично отказва да разсейва футболния ас докато е в Полша. Освен, че е модел, тя е  и майка на три годишния Роби младши. Клодин споделя, че не знае колко време ще трябва да прекарва с любимия си по време на първенството. „Наистина не знам кога ще виждам Роби, когато са в лагера, всичко вече е само футбол“, казва красавицата. И

"Обожавай ме"

изказва съжаление, че трябва да намали секса по време на срещите. Мениджърът на тима Джовани Трапатони е отпуснал малко правилата за играчите извън терена, но в деня на мача е въвел стриктни забрани за футболистите и семействата им. „Роби знае, че сме там, но той е в Полша за да играе, така, че ние сме тук за да го подкрепим, а не да го разсейваме“, добавя Клодин. Да припомним, че красавицата наскоро беше заета със снимките на нова линия на бельо на Ultimo, с името Adore moi (в превод „Обожавай ме“).

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *