Европейци броят 1500 евро за секс уроци!

Секс
Девствениците полудяха по секс училищата!

В редица европейски страни стартираха инициативи за сексуална помощ на мъжката част от населението. Девствениците сред мъжете според тези държави имат сериозен проблем и трябва да им се окаже подкрепа. Така започнаха дейност много институции, специализирани в това, да сложат край на мъжката девственост.
Училищата за девственици целят да научат мъжете да контактуват по- лесно с нежния пол. Според психолозите проблемът с късното започване на полов живот при много европейци се корени в трудния диалог между мъжете и жените. Специалистите в сексучилищата ще учат възпитаниците си как се създават успешни връзки, както и как се става горещ любовник.
Подобно школо отвори врати и в Дания. Там желаещите да учат и

проститутки
Австрия се доверява на професионализмаи майсторството на жрица на любовта!

сполучат в секса ще броят по 1500 евро за шестмесечни курсове. Уроците включват опознаване на голото тяло и свикването с него. След това ученолюбивците се научават на различни трикове в секса. Издържалите тези изпити стигат и до “ държавен изпит“, който се състои в практически секс упражнения с преподавателя.
Друго решение на проблема с мъжката девственост откриха пък в Австрия. Там назначиха жрица на любовта към Министерството на здравеопазването. По ведомост тя се води професионален консултант. Австрийците явно прескачат теорията и както се казва у нас потвърждават тезата „опитът учи“. Благодарение на професионалните умения на учителката си, те едновременно загубват девствеността си и се учат на секстрикове.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *