Динозаврите го харесвали отзад!

любовна прегръдка

Мислили ли сте някога за секса на динозаврите? Е, палеонтолозите мислят. И имат някои изненадващо странни идеи за това как праисторическите животни са правели любов, въпреки огромните си размери и маса, рогове и други костни израстъци, които могат да смутят този акт. 

Мъжките и женски съвременни представители на птиците и влечугите имат клоака,  а според учените и динозаврите са имали подобен отвор, и сексът им се е заключавал в притискане на клоаките. Вероятно, подобно пак на някои птици и крокодили, които имат пенис, мъжките динозаври също са имали подобен орган. Учените смятат дори, че той е бил с размери около 3 метра. Но как г-н Дино е достигал до клоаката на г-жа Дино? Отзад.

Животински секс

Поне това е виждането на много от палеонтолозите, сред които и Бевърли Халстед, англичанин, който станал известен с идеите си за секса между динозаврите, преди смъртта си през 1991. В статия, появила се в научното списание „Omni“ през 1988, д-р Халстед казва: « Всички динозаври са използвали една и съща поза за секс. Изкачвай се отзад, мъжкият слага предните си крайници върху рамената на женската, като качва задния си крайник върху гърба й, извивайки опашката си под нейната, за да уцели клоаката.  Някои от колегите на Халстед са съгласни,че именно този е начинът, по който динозаврите са го правили.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/mcc3aX2gH08

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *