Деца снимат порно на село!

На село

Знаете ли какво правят децата ви през лятната ваканция на село? Снимат! В Интернет изтекоха няколко аматьорски видеоклипчета с хард порно, снимани на пасторален пейзаж.

В това няма нищо страно или шокиращо, ако не бяха героите на „филма“. От кадрите се вижда, че това са непълнолетни девойки, което ни потресе! От филма, съвсем добре се вижда мъжка ръка, която помага за разголването на девойката. Въпросните кадри бяха пуснати и във Фейсбук, но доста бързо свалени от там, за щастие. Според запознати това видео не е изключение. Често скучаещите през лятото младежи си снимат подобни клипове и ги разпространяват сред близките и познатите, за да се похвалят с „постиженията“ и „уменията“ си. А не рядко и когато

На село

самите девойки си пускат снимките и клиповете в мрежата, за да се похвалят пред местните баровци, та белким станат нечия „мутреса“ и да се сдобият с нови парцалки, телефончета, прически, лаптопче и т.н. А това да се снимаш гол и да си качиш снимката  в сайт за онлайн запознанства вече отдавна се превърна в съвсем обичайна практика. Предимно това се случва сред по-младите госпожици, ученички.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *