Десет най-невероятни факта за секса!

Изследване на Durex установило, че средният брой пъти, които хората правят секс е 103 пъти за година, 1.98 на седмица и 0.28 на ден.

Присъствието на секса в живота има своите ползи – намалява стреса и повишава енергията, но няма определна квота, която да трабва да се стигне, все пак не сме зайци.

По-тежките мъже издържат по-дълго в леглото

Зарежете килограмите и грабвайте хамбургера. Учени от Турция са провели едногодишно изследване за връзката между индекса на телесни мазнини и сексуалните изпълнения  при мъжете. Резултатът може да ви изненада: по-тежките мъже могат да правят любов средно по 7.3 минути, докато слабите около 108 секунди. По-пълните мъже имат по-високи нива на женския хормон естрадиол, който блокира мъжките хормони и забавя оргазма.

Оралният секс може да излекува сутрешните неразположения

Един учен обещава лекарство за сутрешното неразположение на бъдещите майки – семенната течност. Гордън Галъп, който е физиолог има теория, че бременните жени, които са изложени продължително на спремата на татковците страдат по-малко от неразположение. Според теорията на Галъп, бъдещите майки са неразположени и повръщат, защото техните тела отхвърлят генетичния материал на спремата като нещо чуждо. Според теорията трябвало да се инжектира известно количество сперма, за да се изгради толеранс. Идеята, колкото и добре да звучи на татковците е все още теория и трябва да се докаже.

Сексът лекува главоболие

Ако мислите, че не може да правите секс, заради главоболието, много сте далеч от истината. Точно обратното, поне според д-р Винсънт Мартин. Той смята, че увеличението в нивата на серотонина, което става по време на секс, улесняват пътищата в мозъка за намаляване на главоболието. Това не означава, че сексът е отговорът към всички главоболия, но ако актът е по-силен от гълтането на няколко хапчета ибупрофен или аспирин, то това ново лекарство ще бъде тествано много скоро.

Почесването на глезена е хубаво като секс

Старата фраза” Почеши ми гърба, аз ще почеша твоя” май се нуждае от обновяване. Глезенът е надминал гърба като най- хубавото място за чесане, според учените от Северна Каролина. В проучване доброволци били карани да се почесват по ръката, глезена и гърба. Оказало се, че най-много сърби глезенът и най-голямо удоволствие се получава при неговото чесане.

Мъжете мислят за сън и храна колкото и за секс

Мъжете мислят за секс на всеки седем секунди, нали? Не и според ново проучване, при което става ясно, че те  мислят за сън и храна колкото и за секс. Според проучването, проведено при студенти, мъжете мислели за секс средно 18 пъти на ден, а жените 10 пъти. Но пропорционално повече мъжете мислели за храна и сън.

Дължината на пръстите показва размера на пениса

Задръжте дясната си ръка. По-малкото съотношение между показалеца и безименния пръст е свързано с по-голям размер на пениса, според азиатските учени. Според тях, бърз поглед върху пръстите на мъжа показва в каква степен е бил изложен на мъжките хормони в утробата, като това намеква за риска му към хормонално предизвикани болести, какъвто е ракът на простатата.

Женският оргазъм е форма на естествен подбор

Оргазмът е еволюционна функция на природата. През 1967 година Дезмънд Морис  написва книгата „ Голата маймуна”. В нея се разглежда женския оргазъм, като се предполага, че целта му е не само да окуражи интереса към сексуалната активност, но и да насърчи оставането на женския индивид в хоризонтално положение, така че спермата да не изтече. Според автора, трудността на жените да постигнат оргазъм с мъж е всъщност форма на естествен отбор. Само най-търпеливите, грижовни и мъжете с въображение биха могли да имат най-голям шанс да предизвикат оргазъм и в следсвтие успешно да се зачене.

Вибраторите са били използвани за лечение през 19 век

Според Музея на секса, вибраторът първоначално се е използвал за лечение на истерия през 19 век. Предизвиканият от вибратор оргазъм помагал на лекарите да разсеят симптомите на истерия и тревожност.

25 % от мъжете над 65 използват магическото синьо хапче

Според статистиката, около 5 % от 40-годишните и между 15 -25% от 65 годишните мъже страдат от еректилна дисфункция. Друг интересен факт е, че около 46 % от хората над 50 заявяват, че правят секс веднъж седмично. 85 % чувстват, че сексът в зряла възраст е с по-малко напрежение, като това предполага по-добър секс.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/FOb29JsZpaM

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *