Гръм и мълния! Жена влезе в болница заради 3 часа оргазъм! (Видео)

Много хубаво не е на хубаво

женски оргазъм

Със сигурност в началото няма да повярвате, но тази история за истински взривяващ оргазъм е напълно истинска. Младата американка Лиз от Сиатъл преживя най – страшното нещо в своя живот, след като се възбуди до такава неимоверна степен при секс с приятеля си, че се наложи да влезе в болница.

„Когато дойде при нас в болницата, всички бяхме изумени. Лиз изпитваше оргазъм вече повече от два часа и сърцето ѝ беше на прага на изтощението. Естествено ще спестим подробностите и няма да разкрием какво точно са правили със своя приятел, но фактът е, че трябваше да окажем своевременна помощ, за да я спасим”, коментира д-р Деби Харбенинг.

Младата жена и нейният приятел започват да правят секс, както всеки друг път. Когато Лиз достига върха се случва нещо странно – изблиците продължават, а тялото ѝ се тресе от конвулсии. След като минава един час взема антихистамин и чаша вино за успокоение, но тези лекове не помагат. Истерията продължава и след още 60 минути, притесненият млад човек я товари на колата, за да я откара в болницата.

Измъчена от невероятния оргазъм, в чакалнята Лиз се свива от притеснение и срам. Разкрива на втрещената медицинска сестра какво се е случило едва, след като затварят вратата и остават на четири очи. След няколко минути в кабинета идват най – опитните лекари на заведението и остават изумени от силните пориви на природата.

Притеснени за живота на Лиз, обсъждат да ѝ дадат валиум за успокоение, но чудото се случва – по време на консултативния съвет оргазмът престава. Медиците отдават това на антихистамина, който е започнал да въздейства след около час и половина.

„Секс злополуката за Лиз беше нещо ужасяващо, но все пак ние я успокоихме, защото всичко свърши с щастлив край. Подобна ситуация е не само рядка, но е и почти невъзможно да видиш такова нещо през целия си живот, въобще”, допълва лекарката.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *