Гореща вана за 20 оргазма

Гореща вана за силен оргазъм

До 20 последователни оргазма могат да изпитат дамите, ако преди да се хвърлят в прегръдките на любимия, са взели релаксиращ горещ душ. Тази непозната страна на женската натура разкриват английски учени, които провели изследване сред повече от сто жени.

Твърде много от представителките на нежния пол изпитват трудности при откриване на своята сакрална точка Г и размразяването на техните заспали чувства изисква голямо старание.

Решението в подобен случай е  подмиването с гореща вода, която се явява един от най-силните афродизиаци преди пристъпването към интимност. Според учените, процедурата увеличава неимоверно много възможностите за достигане на върховно блаженство, а също така силата и продължителността на оргазма. По време на проучването също било установено, че след вземане на горещ душ, по-голямата част от жените достигат до няколко оргазма в рамките на двадесетина минути.

Гореща вана за силен оргазъм

Друго изследване за сексуалността на съвременните жени показало, че само 25 % от домакините изпитват истинска наслада от секса. Всички останали симулирали, заради страха мъжете им да не хукнат по други, или пък да не се разсърдят ако разберат, че не стават за любовници. Учените разясняват, че колкото повече съпругата лъже мъжа си за неговите възможности, толкова по-успешна е връзката.

Дамите, които изпитват затруднение при достигане на оргазъм, трябва да наблегнат на стандартните упражнения за стимулиране на своята сексуалност. Наред с вземането на гореща вана преди секс, нежните създания не трябва да забравят и традиционната тонизираща гимнастика за по-добър оргазъм, която включва многократно стягане и отпускане на половите органи.

Освен това не трябва да се забравя и разнообразието в секса, което може да бъде лесно постигнато чрез смяна на позите и обстановката. Практикуването на една и съща поза е една от основните причини за скуката в секса. Дамите не трябва да забравят, че кучешката позиция е тази, при която те най-лесно достигат вагинален оргазъм.

Как се рисува жена във вана:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *