В Япония отвори врати първият бар за женска мастурбация!

Love Joule

Този бар определено ще вдигне голям шум….. дори само заради секс играчките на батерии. Love Joule е доста колоритен бар в област Шибуя, Токио, който е първият бар за любов и секс, посветен на жените.

Какво точно значи това? Ето какво обяснява Магуми Накагава: „Щом клиентките седнат в заведението, те намират удобно местенце, на което да приказват за мастурбацията открито. Някои хора гледат на женската мастурбация като на мистерия или табу, а не на обичайна тема за баровете“.

Зад бара, на рафтовете, на които стоят обикновено бутилките, тук има стотици видове вибратори. Мястото вече е хит с жените, които са в областта на комерсиалния секс и порнографски филми, според страницата във Фейсбук.

Според Акико Теиши, репортерка за блог, която скоро е посетила бара, това е място, което е чудесно за питие и разговор между жени, за това какво обичат – за мъже и секс. В последните години се прави значително, за да се премахне стигмата, обграждаща женската мастурбация в Япония, като се е увеличил броят на сайтовете за женската сексуалност и магазините за стоки за жените.

барът

Барът е част от тази тенденция. Свещеността на мястото се пази със забрана – да не влизат сами мъже. Мъжете са добре дошли, само ако са в компанията на жена. За щастие на мъжете обаче, при тяхната мастурбация няма такава стигма.

Ако нямат достатъчно късмет да влязат в Love Joule, могат да опитат играчките на Коичи Мацумото– само за мъже. Неговата компания Тенга е продала от 2005 година 15 милиона играчки за мастурбация по света, като 6.5 милиона са от световния бест-селър яйцето Тенга.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/TgUZ58EIpcM

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *