Вманиачена имитаторка на Анджелина Джоли наръгала таксиджия – отказал да я задоволи трети път!

Луминита П. - двойничката на Анджелина

И у комшиите не липсват екстремни преживявания. В Румъния шофьор на такси се оплакал, че пасажерка, поразително приличаща на Анджелина Джоли го наръгала, след като отказал да я задоволи сексуално три пъти.

Николае С. разказал на полицията, че 30-годишната Луминита П. го заплашила с нож и го насилила да прави секс и орална любов с нея. Според жертвата, жената го помолила да й помогне с чантите, но щом влезли в апартамента й, тя го накарала да правят секс.

Когато той отказал, Луминита извадила нож и го накарала да се съблeчe. Полицията разследва случая, но смята, че поведението на Луминита би могло да се дължи на лечението, на което била подложена.

Луминита П.

Нещастният таксиджия се оплаква от жегите на приятелите си, които му се подигравали, че е отблъснал двойничката на Джоли. Според Николае, вероятно нападателката му не била свикнала да й се отказва, тъй като изпаднала в ярост, когато той се дръпнал. Заставила го да се съблече, под заплаха с нож и да прави секс с нея. Не била задоволена и поискала пак. Когато нещастникът отказал, тя го нападнала с ножа и го насилила да й прави орална любов.

Приятели разказали пред медиите, че Луминита е голяма фенка на Джоли и я имитира. Мъжът разказва, че успял да се спаси, когато се барикадирал в спалнята и се обадил на 999 по мобилния си. Бил откаран в болницата с повече от дузина прободни рани.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/aEOc1kJgd_o

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *