Вижте световния шампион по мастурбиране Масанобу Сато!

Световния шампион по мастурбиране!

Световният шампион по мастурбиране, японецът Масанобу Сато, не е срамежлив. Той се самозадоволява пред тълпите в Сан Франциско на ежегодния маратон по мастурбация и дори споделя с медиите своите техники, които му носят награда.

Сега обаче, представителят на секс играчките от Япония и неговата приятелка разказват за развлеченията на Сато. Двукратният шампион започва с мастурбация 2 часа всяка сутрин, докато приятелката му се занимава с всекидневната работа. Тя не се дразни от заниманията на Сато, дори някой път му засича времето на изпълнение.   Тя споделя, че той полага значителни усилия, а тя си има своите хобита.

Масанобу Сато

През 2009, Сато счупи собствения си рекорд, като мастурбира за впечатляващите 9 часа и 58 минути. Предният му рекорд е 9 часа и 33 минути. Изглежда обаче, че е необходима солидна тренировка, за да може да се достигне подобна продължителност. Сато споделя, че плува 2 пъти седмично и е натрупал 5 килограма мускули, което доста му помага.

Маратонът по мастурбация е ежегодно събитие, спонсорирано от Центъра за Секс и Култура в Сан Франциско, а състезанията се провеждат в помещение наречено „масторбаториум“.

Ако човек иска да вземе участие в състезанието,  трябва да е възбуден без да еякулира възможно  най-дълго. На моменти в съревнованието участват повече мъже, отколкото жени, което може да не възбуди толкова някои от участниците.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/gjoSeg34860

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *