Виагра едва не погуби любовника на Вихра – Милан Кузов!

Милан Кузов води Вихра в скъпи ресторанти

  Режисьорът Милан Кузов, който стана всенародно известен като любовник на водещата Вихра, си е докарал сериозни здравословни проблеми, които са го отвели в болница, както бе съобщено в пресата миналата седмица.

Причина за спешното лечение била употребата на виагра, научиха репортери от отлично информирани източници от медицинското заведение. 60-годишният тв труженик едва ли случайно е прибегнал към лекарствата, вдъхващи сексуална мощ. Макар да е изоставил съпругата и семейството си, Кузов е неотлъчно до старата си приятелка Вихра, прекарва уикендите с нея и я води в скъпи ресторанти както стана ясно от папарашки снимки, които бяха публикувани преди време.

Милан Кузов

Случката силно притеснила бившата жена на Иван Христов, която правела всичко възможно неприятната история да бъде потулена.

Тя се страхувала не по-малко и за професионалните си изяви през новия сезон в ТВ7. Брюнетката била ужасена да не би видната продуцентка в медията Вили Сечкова да научи обидните епитети, с които Вихра я наричала, преди да отиде в телевизията, където Сечкова коли и беси. Тя пък властва в медията, защото мъжът й Сашо Сталийси е тартор на близкия до премиера бизнес кръг „Котараците“.

Бивши колеги на харманлийката Вихра разказват, че „отчаяната съпруга не пестяла най-грозните обиди за Сечкова възмущавайки се докъде е стигнало в кариерата си момиче, което навремето разнасяло по бански табелки в някогашното предаване на Би Ти Ви „Сблъсък“.

„Вихра сама си навлече неприятностите. Вместо да се раздели цивилизовано с Иван и да не превръща детето си в жертва на комплексите си, тя тръгна да прави панаири.

Най-ужасното е, че лъже за всичко.

В момента не я интересува нищо друго освен собствения й живот.

Напълно е зарязала дъщеря си Ава. Жалко, че детето става жертва на такава безотговорна майка“, коментират колеги на сегашната подчинена на Вили Сечкова.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Виагра едва не погуби любовника на Вихра – Милан Кузов!"

  1. deni   02.08.2012 at 23:25

    До сега не съм видял никаде някой автор да пише с толкова голяма омраза за някого!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *