Веско Маринов изневерил на Цветанка със секретарката си

Веселин Маринво

Неслучайно именно личната секретарка на Веселин Маринов написала писмото, с което любимият изпълнител на Цветан Цветанов натири съпругата си Цветанка, категорични са близ­ки до певеца. Всъщност Веселин Маринов имал страстна връзка със секретарката си и на практика бил първият, който сложил рога в семейството.

 Както е известно, Веселин Ма­ринов реши да при­ключи отношения­та с жена си чрез писмо. Въпросното писмо било дълго, но не написано на ръка, а диктувано на секретарката. „Сякаш ме увол­нява“, възмути се тогава Цветанка, която вече има два брака зад гърба си.

 Истината обаче е малко по-различна. За написването на „кървавото писмо“ инициативата поел не Веселин Маринов, а напориста­та му секретарка. Тя виждала съпру­гата на любовни­ка си всеки божи ден – фризьорското студио на Цветанка се намираше непо­средствено до офи­са на потящия се изпълнител в Сту­дентския град. Ам­бициозната секре­тарка не понасяла да наблюдава раз­менените милувки между съпрузите. Именно затова на­тиснала любовни­ка си да напусне Цветанка. Тъй като Веселин Маринов й обещавал със сед­мици, но когато за­ставал очи в очи с хубавата Цветанка, не отронвал и дума за раздяла, секре­тарката измисли­ла пъкления план с писмото. „Тя му повтаряше всеки ден, че Цветанка му слага рога. Знаеше как да го жегне и лека-полека направи така, че двамата да не могат да се погле­днат“, категорични са близките до из­пълнителя на „На­шата полиция ни пази“.

Цветанка с Христо Стоичков

  Други източници обаче са категорич­ни, че по времето, когато извънбрач­ната афера на Вес­ко набира скорост, благоверната му също установява съмнително близки отношения с Христо Стоичков и започва да се появява с него по светски събития. Както разбра вече, бившата на Маринов в момен­та е фаворитка ос­вен на футболиста и на вездесъщия де­путат от ГЕРБ Емил Димитров.

 Цветан Цветанов пък лично доклад­вал на премиера за фриволното й пове­дение, което опозорява приятеля му Веско. Вътрешни­ят министър се на­дявал, че Борисов ще стегне морал­ните юзди на два­ма от най-добрите си приятели, а те, от своя страна, ще прекратят отноше­нията си с палава­та Цветанка.

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Веско Маринов изневерил на Цветанка със секретарката си"

  1. Теодор Николов   24.04.2012 at 21:11

    Абе не ви ли омръзва да плюете по хората без причина? Лично познавам секретарката на Веселин Маринов и знам, че нищо такова не се е случвало. Ама никой нищо не знае и веднага се започва с измислиците. Оплаквате се, все България ви виновна за всичко, но не се сещате, че точно вие сте причината България да е в това състояние!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *