Благотворително мачкане на цици организира японски порно канал!

Стискай цици против СПИН

Дали  някои го намират за шокиращо и извън нормите, благотворителното стискане на гърди трябва да привлече внимание. Това е и идеята за благотворителност на японски порно канал.

Японската телевизия Парадайз организира стискане на гърди, като част от 24-часовото събитие „ Еротиката ще спаси света”, което се състояло на 25-26 август в Токио. Събраните средства били в помощ на организацията  STOP!AIDS, която се бори срещу СПИН. След като направят дарение и измият ръцете си, участниците над 18 години могат да стискат гърдите на една от 10 японски порно актриси. Лимитът е две стискания на ръка. Желаещите да повторят трябва да направят отново дарение.

Девойките на който ще стискат циците

Телевизията Парадайз, която е японски сателитен порно канал, известна с извратените си програми, има репутация на ангажираща пряко абонатите си. Едно от най-популярните шоута се казва ”Ще загубя девствеността си” и се състои в двучасово предаване на живо на първите сексуални контакти на жени с мъже.   Седмици преди това, с реклама абонатите биват запитвани дали искат да наблюдават първия опит на някоя девственица  и според обажданията или мейлите се решава дали шоуто ще продължи.

Въпреки, че подобни необичайни методи не са непознати в западния свят, те по-често включват изработването на календари с полуголи снимки, за набиране на средства за колежански клубове. Подобна проява на благотворителност предизвика огромен скандал, когато секси снимки на женския плувен отбор от Университета в Портсмут, Англия, направени за календар, се озоваха в порно сайт.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/55-oEmAi8LI

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *