Сталин организирал аферата с катастрофиралите извънземни край Розуел!

самолетът на нацистите

От архивите на бившия СССР изплуват много интересни факти.

Последният е, че всъщност останалата в историята „Катастрофа Розуел“ – падането на НЛО в щата Ню Мексико през юли 1947, била организирана от Сталин. Целта на червения диктатор била да всее паника и страх сред населението на Съединените Американски Щати. Тази версия изплува след оповестяването на част от архивите на двете свръх държави и от признанията на разсекретен бивш служител на специалните служби, работещ по държавните поръчки на Пентагона.

Идеята била подхвърлена на Сталин от неговите агенти на новия континент. Те били потресени от наивността на местните след чутовната паника, предизвикана от радиопиесата за превземането на Америка от извънземните. Пиесата е излъчена през 1938 година, по радиостанция CBS и е направена по романа „Война на световете” на автора Хърбърт Уелс.

Сталин

Действително в Розуел има паднала машина, но това всъщност е експериментален немски изтребител, пленен от Червената армия. В края на Втората световна война, в лапите на експертите от Съветския съюз попаднал немски изтребител от ново поколение, с едно крило, развиващ 1100 км/ч. Той бил пилотиран от изроди, създадени от лабораторията на кошмарния доктор Менгеле.

За разлика от нормалните хора, клонингите били с ръст до 150 см, големи очи и непропорционално развити тела, създадени като перфектния пилот. След като експерименталният изтребител попаднал в американското въздушно пространство, той бил ударен от светкавица и пилотите клонинги загинали. Така и не се сбъднала мечтата на диктатора да изплаши американците за втори път с извънземно нашествие.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/W6b-zvJMPDk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *