Следи от Йети откриха в Родопите!

Следите на Мечият Човек - Йети

Учените вече 25 години се дивят на мистериозни следи, намерени в Родопите. Те може би показват, че там живее мистериозно създание – Йети или наречен от нашия народ мечият човек.

Странната история започва след постъпването на впечатляващи снимки в редакцията на популярното през 80-те години списание „Космос“.  На тях се забелязват 8 гигантски стъпки, наредени  една пред друга.

Стъпките са меко казано странни, те не са нито мечи, нито човешки. Тогава редакторите на списанието се решават на смела за годините постъпка, дават кадрите на криминалистите за да изследват дали не са фалшиви и да си дадат становището по тези следи. Минава известно време и всички забравят за тях, но криминалистите не.

следите остават ...

Отдавна забравили за тези снимки, един ден те биват изненадани, когато стъпките се връщат в редакцията барабар с експертиза, от която става ясно, че снимките не са фалшиви, и че напълно реално става дума за хуманоид или  Йети.

Дотук, тогавашната власт не дава и дума да се издума тези снимки да попаднат в пресата. Историята затъва, за да изплува 25 години по-късно, когато д-р Славчев пуска  кратка дописка  в малък вестник. С доктора се свързва  и друг човек, който разказва, че е забелязал  загадъчното, космато същество – наречено от местното население на Родопите  – Мечият човек.

Оказва се, че местните хора доста често са се срещали с този реликтов хуманоид, тъй като едва ли не всеки втори родопчанин е виждал мистериозното създание. Той има своето присъствие и в народните песни, по родопския край отдавна се носят песни за „мечият човек от темното усое“.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/4zOZWpt5DQg

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *