Защо не отслабвам?

Този въпрос тормози много хора. Вече ви е писнало от диети, които не действат, както и от бавния ви метаболизъм. Когато стрелката на кантара не се мърда, обвиняване диетата, хормоните, метаболизма, но истинската причина може да е много по- различна. Нека разгледаме какви други причини могат да предизвикват проблема.

otslabvane-taliq

ГРЕШНА ДИЕТА

Кой ви препоръча диетата? Бърза ли е? Навярно диетата не отговаря на нуждите на тялото ви и поради тази причина не можете да отслабнете. Потърсете диетата, която най- добре отговаря на нуждите и вкусовете ви. Не се подлъгвайте по обещанията за бързо отслабване.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ!  ВИЖ ТУК:

ЗАДЪРЖАНЕ НА ТЕЧНОСТИ

Обикновено се изразява при жени с хормонални промени. Затова можете да взимате различни природни диуретици. Бъдете търпеливи, изхвърлянето на излишната течност не е трудно. Ако ръцете и краката ви за подути, виновни са течностите. Това обаче е временно положение, което може да се коригира.

НАВИКЪТ НА ЯДЕМ МЕЖДУ ХРАНЕНИЯТА

Ако сте на диета, сигурно постоянно ви измъчва глад. Ако в диетата ви няма малки закуски между основните хранения, вероятно се изнервяте и започвате да хапвате уж по малко от забранените храни. Мислите си, че е малко и няма да навреди на диетата ви, но една ли си давате сметка колко точно калории поемате с пържените картофки, бонбоните и пр. Яжте плод или малка салатка, когато много огладнеете, вместо нещо друго.

ТРЕНИРОВКА

Ако тренировката ви е свързана в развиването на мускулите, тогава може да не променяте теглото си, но това да означава, че сте развили повече мускулите. Това не се счита за наднормено тегло. Ако искате кантарът да посочва по- малко килограми, наблегнете на аеробните упражнения – ходене, тичане, плуване, и др.

НЕ ЗАКУСВАТЕ ИЛИ ВЕЧЕРЯТЕ

Ако си мислите да отслабвате с глад, усилията ви ще са напразни. Скоро ще попаднете във фаза, в която не можете да сваляте килограми. Ако не се храните поне 3 пъти дневно, тялото ви се стресира, като активира механизмите за защита.

ЛОШО ХРАНОСМИЛАНЕ

Храносмилането е важно, когато отслабваме. Ако не получаваме необходимите вещества, метаболизмът става бавен. Запекът често ни пречи да отслабваме.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *