Забавни начини за отслабване

Въртите френетично педалите на колелото. Капки едра пот се стичат навсякъде, а гримаса на отегчение се изписва на лицето ви. Никога не сте си представяли, че може да е толкова скучно да правите едно и също нещо. Волята ви става все по- слаба, а скоростта на краката – все по- ниска. Има и по- забавни начини да отслабнете:

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – за отслабване и топене на мазнините!

zabavno-otslabvane

4 . Упражнения с приятелки. Вместо да тичате или да въртите педалите сама, можете да го правите в добра компания. Въпреки че не можете да говорите много, хубаво е да чувствате, че има някой заедно с вас.

3 . Плодови шейкове. Оставете свежестта и цветовете на плодовете да ви заразят. Може да включите диетични шейкове в диетата си. Напитките ще внесат разнообразие в режима ви, а и са също толкова ефективни в отслабването, zabavno-otslabvane-1както и най- популярните храни в диетите.

2 . Забавни хобита. Ако намерите упражнение, което ви забавлява, лесно ще ви стане навик. А и това е наложително, ако искаме да видим промени в тялото си. Изберете си хобита, които ви са интересни и забавни. Например, танци.

1 . Награда. Понякога, мисълта, че отслабваш, не е достатъчен стимул. Особено, ако още не сте забелязали разликата. Затова, всеки път, когато имате успех, яжте по малко от ваше любимо ястие или си купете дреха.

Отслабване с бели денс – кючек. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/sQlAs53BOgQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *