Яденето на орехи помага за отслабването

orehi-dieta

Учени откриват, че яденето на орехи увеличава нивата на серотонин, веществото, което предава нервните сигнали, намалява усещането за глад, подобрява настроението, подобрява сърдечното здраве.

Серия от експерименти доказаха, че ако ядем по една шепа орехи всеки ден в продължение на 12 седмици, се появяват значими метаболитни промени. Анализът на урина доказал, че нивата на серотонин се покачват, а спадат нивата на вещества, свързани със задържането на течности, сърдечно- съдови фактори, които обикновено се повяват при хора с метаболитен синдром. Към него спадат още редица заболявания като високо кръвно, висока кръвна захар, ниски нива на добрия холестерол, мазнините около талията.

„ТОП СИЛУЕТ SLIM“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

orehi-otslabvane

Според учените, орехите съдържат ненаситени мастни киселини и антиоксиданти (полифеноли), които предизвикват положителния ефект.

Разбира се, не разчитайте само на орехите. Ако искате да отслабнете, трябва да спазвате балансирана диета на отслабване и седмична тренировъчна програма. Ако се храните по стария си начин и се надявате орехите да направят чудото, няма как да се случи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *