Вижте коя храна ще ви помогне да се сдобиете с плосък корем:

korem-chai

Може би често се питате какво можете да направите, за да имате плосък корем? Има и други алтернативи, освен правенето на специални упражнения. Храненето също е много важно.

Сред най- подходящите храни за постигане на плосък корем е киселото мляко. Ето как ви помага, за да постигнете целта си:

Много протеини. Една от причините да консумирате кисело мляко, вместо други животински продукти, е съдържанието на много протеини. Когато го ядете, помага на тялото да намалите нивата на мазнината и да увеличите мускулната маса. Освен това, засища апетита и поддържа нивата на захарта ниски. Избирайте обезмаслено кисело мляко или с по- нисък процент. Не купувайте овкусени и плодови.

Калций. Сваля кръвното налягане и хормонът на стреса, наречен кортизол, които са два фактора, които влияят много върху трупането на мазнини по корема. Киселото мляко е по- добър източник на калций от прясното. Освен това, съдържа и повече бактерии.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

korem-recepti

Пробиотици. Това са здравословни бактерии, необходими на чревната флора. Колкото по- високо е съдържанието на тези полезни бактерии в тялото ни, толкова по- малко мазнини по корема ще имаме. Помагат за елиминирането на токсините и вредните бактерии, които водят до напълняване.

Витамин В12. Киселото мляко е сред основните източници на витамин В12, който помага за ускоряването на метаболизма и по- бързото изгаряне на мазнините.

Калий. Помага срещу подуването. Важен фактор, който влияе върху обиколката на талията ни.

Магнезий. Този минерал помага за облекчаването на стреса, ускорява метаболизма и поддържа нивата на захарта балансирани. Така избягваме храните, богати на мазнини и въглехидрати.

Включете киселото мляко в ежедневното си хранене, за да се радвате на плосък корем!

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *