Важни храни, когато тренираме за отслабване

Това, което ядете, е енергия, необходима на тялото ни. Затова трябва да се храним здравословно, особено когато искаме да отслабнем. Нека видим кои храни могат да ни помогнат бързо да влезем във форма: отслабване, тонизиране и трупане на мускулна маса, благодарение на диетата.

ne-otslabva

1. Сок от червено цвекло. Тази напитка увеличава енергията ни. Когато започнете да го пиете, ще видите, че е по- ефективен от чаша кафе. Вкусът може да не е много приятен, но пък ползите си заслужават.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО И ЕФИКАСНО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

2. Мед. Ако ядете мед преди тренировка, ще имате достатъчно енергия. Ще регулирате нивата на кръвната захар и така ще имате енергия за повече време.

3. Грах. Протеинът, който се съдържа в граха, намалява умората в мускулите.

4. Боровинки. Ако ядете по 250 грама боровинки всеки ден, след 6 седмици ще усетите невероятния ефект върхуotslabvane-1 вашите мускули. Освен това, съдържа важни антиоксиданти.

5. Сок от череши. Ако пиете 1 литър сок дневно, ще усетите как ви болят по- малко мускулите и се възстановявате по- бързо от тренировките.

6. Сьомга. Отличен източник на омега- 3 мазнини. Ускорява развиването на тъканите за възстановяването на мускулите, така че бързо да увеличаваме телесната си мускулатура.

7. Диня. Облекчава мускулните болки и е подходяща за спортисти, особено ако се яде един час преди тренировка.

8. Нар. Антиоксидантите, които съдържа, са толкова силни, че подобрява паметта и работата на мозъка. Възстановява силите на мускулите, когато тренираме.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *