Упражнения за отслабване на краката

Рядко жените са доволни от външността си. Сред частите на тялото, които най- често искаме да променим, са краката. Това не е толкова непосилна задача, колкото си мислете. Вижте кои са най- добрите упражнения за отслабване на краката, после си пуснете музика и ги направете!

„Диетин- комплект“ – натурален продукт за отслабване и топене на мазнините!

otslabvane-kraka

1 . Клякане. Краката да са отворени на ширината на раменете. Дръжте гръбнака изправен, свийте леко коленете. Когато краката ви образуват прав ъгъл, задръжте в позицията за няколко секунди. После се изправете в начална позиция на два интервала.

2 . Клякане в плие.Отворете краката, така че да ви е удобно. Върхът на пръстите да гледа навън. Вдигнете се на пръсти и се уверете, че гърбът ви е изправен. Ако не можете да запазите равновесие, облегнете се на стена. Свийте леко коленете – не толкова, както при предишното клякане. И задръжте за няколко минути. Изправете се в начална позиция на два интервала.

klyakane-plie

3 . Клякане с топка. Краката да са на ширината на раменете. Сложете една средна топка между краката – точно над коленете. Стиснете здраво топката, за да не падне и направете клякане на два интервала. Задръжте за  няколко секунди в тази позиция и после се върнете в начална.

klyakane-topka

4 . Клякане с тежести. Дръжте краката на ширината на раменете. Вземете гиричка или тежест. Трябва да е на височината на стомаха. Когато клякате, вдигате тежестта на височината на раменете. Бавно се върнете в начална позиция.

5 . Сила с топка. Легнете по гръб и свийте коленете. Между тях сложете една средна топка. Свийте вътрешните мускули, за да стиснете топката. Задръжте свиването 30 секунди. Починете 10 секунди и отново повторете още 4 пъти.

В началото повтаряйте всяко упражнение за отслабване на краката по 15- 20 пъти. За няколко седмици ще постигнете чудесни резултати.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *