Убийте глада с вода и отслабнете

pie-voda

Доказано е, че ако пиете по една чаша вода преди всяко ядене,  ще убиете апетита и ще отслабнете по – лесно. Проведено е научно изследване, чрез което е установено, че предприемайки този метод,  килограмите ще се стопят неминуемо.

В експеримента са участвали 20 човека, които половин час преди да седнат да се хранят пиели вода. Според учените,  този начин за отслабване е най – полезен за жените около 20 – годишна възраст. Няма нищо лошо,  ако я овкусите сvoda-1 лимон или нещо друго, което обичате. Ще си направите много хубава напитка,  ако към газирана вода сложите мента. Ще постигнете същия ефект  като този ако,  пиете и обикновена  вода.

Причината да отслабвате е, че водата предизвиква чувство на ситост и затова се наяждате с минимални количества храна. Всички, които са участвали в този експеримент, са отслабнали с цели три килограма само за няколко дни. Според диетолозите много често объркваме глада с жаждата. Така ако приемаме повече течности, ще намалее и броя на калориите, които сме погълнали. Водата също така пречиства, изхвърля от организма солта и други вредни вещества. Ако още искате да носите старите си дрехи, в които вече трудно влизате, опитайте с този съвет.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *