Топ храни за отслабване

otslabvane-motivatsiya

Добрият метаболизъм ни гарантира изгарянето на калории. Затова, престанете да се оплакване и да чувствате угризения. Вижте кои храни могат да ви помогнат да постигнете желаното тегло:

1. Вода. Пиенето на вода помага за изгарянето на калории. Дехидратацията забавя метаболизма. Напитката потиска апетита.
2. Броколи. Също е сред основните храни за елиминиране на мазнините. Броколито е много богато на полезни вещества: калций, витамин А и С, фолиева киселина, много фибра.
3. Белтък. Богат е на аминокиселини. Много е ефективен за стимулирането на метаболизма. Отличен източник на протеини, които засищат.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

meso-1
4. Месо без тлъстини. Месото е богато на желязо. А това е много важно, ако искате да отслабнете. Дефицитът на минерала забавя метаболизма и затруднява отслабването.
5. Люти чушки. Капсаицинът: това е химическо вещество, което се съдържа в лютите чушки и засилва функционирането на метаболизма.
6. Кафе. Метаболизмът на хората, които пият кафе е 16% по- бърз. Но не прекалявайте с кафето, защото изостря проблеми като безсъние и тревожност.
7. Канела. Тази ароматна подправка помага за изгарянето на мазнините. Консумирайте по ¼ лъжичка на ден. Може да я добавяте към различни храни и напитки.
8. Цели зърна. Преработването на целите зърна изисква повече усилие от страна на тялото, отколкото рафинираните.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *