Топ 5: напитки за отслабване

Запознайте се с топ 5: напитки за отслабване, които много помагат да постигнете перфектната фигура, стига да ги комбинирате с добра диета и редовно движение. Какво да пием, за да отслабнем?

sok-dieta

1 . Пречистващи сокове. Много лесно се правят и със съставки, които имаме в кухнята. Най- подходящи са соковете от цитрусови плодове, които съдържат много фибри и антиоксиданти. Те са полезни, когато започваме диета и трябва да пречистим организма си от токсини, натрупани в тялото. Соковете с високо съдържание на фибри като джинджифил, моркови и ябълки са подходящи за регулиране на метаболизма. Антиоксидантите пък пазят клетките от стареене.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК

2. Зеленчукови сокове. Въпреки че вкусът им е по- труден за възприемане, соковете с тиквички, броколи, карфиол иили зеле са много подходящи. Не само поддържат теглото ви, но и предпазват да не се трупат токсини в тялото. zelen-chaiАнтиоксиданти са и поддържат нивата на хормоните. Намаляват нивата на мазнина в тялото.

3 . Зелен чай. Вкусен антиоксидант, чийто успех се базира на намаляване на апетита. Ако не искате да правите диета или нямате време да спорт, зеленият чай е най- добрият съюзник, тъй като топи калориите, увеличава енергията ви и помага за по- бързото отслабване. Също така, намалява стреса и успокоява.

4 . Сок от круши и боровинки. Тези плодове стимулират метаболизма, доставят много витамини и протеини, зареждат с енергия. Този сок е богат на витамин С, магнезий, калий, фосфор и калций.

5 . Черно кафе. Също силен антиоксидант, който ускорява метаболизма и ни дава енергия, за да започнем деня. Намалява риска от развиване на някои видове рак, диабет и сърдечно- съдови заболявания. Разбира се, трябва да е чисто – без захар, без сметана.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *