Свойства на грейпфрута за отслабване

Грейпфрутът е един от плодовете, които топят най- много мазнини. Може да се приема и под формата на сок. Но е най- добре да се допълни и с други елементи, които помагат за отслабването.

greipfrut-otslabvane

Някои храни имат свойствата да топят мазнините – дали като ги разграждат или като стимулират метаболизма. По този начин, чрез тях, можете да свалите няколко килограма. Само трябва да изберете правилният елемент, за да постигнете целта, разбира се, като ще трябва и да тренирате.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

Грейпфрутът помага да се активира метаболизма на черния дроб, да се разтворят мазнините, като доставя много витамини и минерали в същото време. Приеман като сок, може да се възползвате от известната рецепта за топене на мазнини. Смесете го с няколко елемента и е готово.

СЪСТАВКИ В СОКА ЗА ТОПЕНЕ НА МАЗНИНИ

sok-ot-greipfrut

– Сок от два грейпфрута
– Сок от два портокала
– Сок от едно цвекло
– Сок от няколко листа спанак

Начин на приготвяне:

Изцедете грейпфрута и портокалите. Направете сок от цвеклото и спанака със сокоизтисвачката,

Когато получите сок от всички съставки, ги смесвате. Напитката си пие сутрин на гладно, веднага щом станете. По този начин организмът ви получава всичко: топене на мазнини, витамин С от портокалите, пречистващите свойства на червеното цвекло , витамините на спанака и пр.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *