Супи за отслабване

Ежедневното ядене на супа може да ви помогне да отслабнете. Доказано е, че хората, които започват обяда или вечерята си със супа, приемат по- малко калории, подобряват храносмилането и метаболизма си. Ето най- добрите предложения за супи, които ще ви помогнат да отслабнете:

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – топ- продуктът за отслабване и топене на мазнините! 

supa-za-otslabvane

Зеленчукова супа. Освен че е много полезна за отслабване, тя е полезна и за здравето, тъй като доставя много полезни вещества на организма. Направете я с любимите си зеленчуци. Лесно и бързо за приготвяне ястие, богато на калий, бетакаротен и фибри.

Супа минестроне. Съдържа картофи, домати, моркови, царевица и други зеленчуци. Богата е на фибри, които подобряват храносмилането, бедна е на калории и въглехидрати.

Доматена супа. Има леко пикантен вкус. Освен че е една от най- лесните за приготвяне супи, ще ви е полезна, ако сте начинаеща в кухнята. Доматът е отличен антиоксидант, а калориите иspanak-supa мазнините са малко.

Спаначена супа. Зелените листа на зеленчука са богати на антиоксиданти, които изхвърлят вредните за тялото вещества. Съдържанието на витамини и минерали помагат да организма да се отърве от мазнината и холестерола.

Супа от тиква. Вкусът не е приятен на всички, особено ако е на пюре или варена. Супата от тиква обаче е чудесна за отслабване, тъй като е с малко мазнини, натрий и не съдържа глутен.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *