Стратегии за успешно отслабване

Много хора си поставят за цел да отслабнат, но може да е много разочароващо, ако резултатите не са били очакваните. Много програми и диети за бързо отслабване обещават успехи, които после ни разочароват, защото не е било възможно да се постигне в дългосрочен план.

За успешно отслабване е важно да не се избира диета със строг контрол върху калориите, а да се избират планове, които включват постоянни промени в хранителните навици, които могат да станат част от начина ни на живот.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП- ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК

ОТДАДЕНОСТ

Отслабването изисква време, усилие и отдаденост. Ще са необходими физическа и психическа енергия, за да промените наистина навиците си и да достигнете здравословното тегло. Изберете си дата за начало и не гледайте на това като на жертва, а като на възможност да сте по- здрави.

ВЪТРЕШНА МОТИВАЦИЯ
Направете списък на нещата, които ви карат да искате да отслабнете и да имате здравословен начин на живот. Закачете списъка на видно място. Може да запишите и окуражаващи думи, които да ви дават сили и да се чувствате доволни от решението си.

РЕАЛНИ ЦЕЛИ
Поставяйте си конкретни, реални цели. Например, вместо „ да отслабна“, да си поставите за цел dieta-saut-biich броя килограми, които искате да свалите. Вместо „до спортувам“ да си направите конкретен план в кой ден какво ще тренирате.

РАДВАЙТЕ СЕ НА ЗДРАВОСЛОВНАТА ХРАНА
Приемането на новия стил на хранене, който включва нискокалорична храна, не означава да загубим удоволствието от яденето. Потърсете нови рецепти, които да са диетични и подходящи за отслабване. Изберете обилна и богата на протеини закуска, избягвайте захар и се наслаждавайте от удоволствието да ви е леко на стомаха.

БЪДЕТЕ АКТИВНИ
Ключът е да харчите повече калории, отколкото приемате, и затова е важно редовно да се движите. Диетата никога не е достатъчна, за да отслабнете. Изберете тренировка или спортен стил, които ви харесват.

ПРОМЕНЕТЕ ПЕРСПЕКТИВАТА
За да успеете да отслабнете и да запазите резултатите за по- дълго време, здравословно хранене и движение само 2 месеца не е достатъчно. Трябва да промените начина си на мислене и да включите здравословните практики завинаги в живота си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *