Споделено: ТОП СИЛУЕТ СЛИМ ми върна здравето и фигурата!

Казвам се Йорданка Величкова и съм на 52 години. В  последните 2 години качих  9- 10 кг. Причината, според лекарите е операция, която претърпях и вследствие на стреса съм напълняла. А и възрастта си казва своето. Лошото е, че имам и здравословни проблеми, които допълнително се усложняват от повишаването на теглото ми. Да не коментирам как ми се отразява на женското самочувствие – сами може да се досетите. Не съм първа младост, но все пак и аз искам да изглеждам прилично.

vasilka-2

Разбира се, започнах с диетите. Опитах няколко много строги диети. Аха падна с два-три килограма и след края й веднага ги върна обратно. После реших да не се подлагам на толкова екстремни режими, а да наблегна на спорта. Записах се на каланетика. То хубаво, ама нямам силата да скачам като младите момичета, коленете ме болят, направо мъка. Отидох няколко пъти, но трябваше да се откажа.

Какво да правя? Не можех да повярвам, че няма решение за хора като мен, които не могат трайно да отслабнат с диети. Попитах дъщеря ми какво може да се направи и тя ми каза, че в интернетvasilka-3 има много продукти, които помагат за отслабване. Голямо предлагане, но кой да избера? Всичките предлагат чудеса и гарантират отслабване. Разглеждаме, четем… Не щеш ли, попаднахме на продукт с име „Топ силует слим“. Гледаме – по рецепта на Иван Абаджиев. Използвал се още през социализма от спортистите ни. Сега го пуснали за масова употреба, като го пригодили за хора, които нямат двигателния режим на атлетите. Викам на щерката: „Този ще поръчам!“. Има и телефон за връзка. Обадих се и ми обясниха подробно как и по колко да вземам от „Топ силует слим“, за да сваля пустите 9- 10  кг.

На ден трябваше да се приемат по три дози. А то отмерването им много лесно – шишенцето си има дозатор. И така, започнах да го пия. След втората седмица вече започнах да чувствам как ми олеква. Сякаш изведнъж камък ти е паднал от гърба. Започваш да ходиш по- пъргаво, имаш енергия да си вършиш работата. Като изразходих шишенцето „Топ силует слим“ се качих на кантара и какво да видя… килограмите, които от две години не можех да се отърва, най- после ги нямаше! Сега се чувствам по- жизнена, по- силна, и съм по- усмихната! Вече си поръчах и второ шише „Топ силует слим“, за да сваля още няколко килограма!

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *