Сок за отслабване от диня и грейпфрут

Има много начини за отслабване. Но както знаем, чудеса не съществуват и е необходимо и сами да положим усилие. Здравословното и балансирано отслабване се постига чрез правилно хранене, което можете да съчетаете с различни добавки. Един вариант за такава добавка е сокът от грейпфрут и диня.

otslabvane-sok

ОТСЛАБВА ЛИ СЕ С ДИНЯ И ГРЕЙПФРУТ?

– Сокът на основата на диня и грейпфрут е богат на витамини и минерали, действа като отличен антиоксидант и пречиства организма ни. Засилва имунната ни засища.
– Грейпфрутът ускорява метаболизма, като помага за постепенното изгаряне на мазнините.
– И двата плода са диуретици, защото съдържат много вода. Съдържат витамини, като С, А, В1, В3, В6. И двата плода са богати на магнезий, калций и калий. Поддържат ни сити, така че да не ядем между храненията.
– И двата плода са източници на диетична фибра, която регулира чревния тракт и има засищащ ефект.
– За да отслабнем е важно да намалим натрия. Грейпфрутът е много подходящ в това отношение. И двата плода също са и нискокалорични.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

sok-dinq

КАК СЕ ОТСЛАБВА СЪС СОК ОТ ГРЕЙПФРУТ И ДИНЯ

Този сок служи като добавка към диетата ни. Трябва да пием по 1 литър от него всеки ден: на закуска, преди обяд, на следобедна закуска и преди вечеря.

Диетата ни трябва да съдържа малко мазнини, да е богата на фибра, зеленчуци, плодове и зърнени храни. Идеални са салатите с малко протеини, като например пилешко или пуешко, сьомга. Също така, варени зеленчуци с малко зехтин и оцет. Не забравяйте, че трябва да отделяте всеки ден поне по 3 минути за тренировка.

КАК СЕ ПРИГОТВЯ СОК НА ОСНОВАТА НА ГРЕЙПФРУТ И ДИНЯ:

Съставки:
– 3 грейпфрута
– 3 резена диня
– 2 чаши вода

Трябва да приготвим 1 литър от сока, така че трябва да изчислите размера на грейпфрута и на динята, за да получите това количество. Обелете грейпфрута и динята. Сложете ги в блендера и добавете водата. Ако не постигате количеството, махнете или добавете още вода.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *