Сок от моркови, портокали и магданоз за отслабване

sok-otslabvane-2

Натуралните сокове са популярни като чудесни съюзници за отслабването, без да се налага да гладуваме. Тези напитки са нискокалорични, осигуряват ни витамини, минерали, антиоксиданти и други вещества, важни за диетата ни.

Говорим обаче за сокове, приготвени у дома, а не за купешките. Само ако си го приготвите сами, ще знаете какво точно съдържа.

Днес ви предлагаме чудесната комбинация от моркови и портокали, които помагат за по- бързото отслабване. Комбинацията от тези две съставки правят напитката мощно средство за дезинтоксикация, което ни прави по- здрави и подобрява способността на тялото да елиминира излишното тегло.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

portokali

Свойства на морковите

Това е един от най- важните зеленчуци в диетите за отслабване, тъй като е източник на фибра, която подобрява храносмилането и помага за изхвърлянето на ненужните вещества. Морковите са богати на много витамини и минерали.

Свойства на портокалите

Този цитрус е известен като един от най- големите източници на витамин С. Повишава имунитета, подобрява сърдечно- съдовото здраве и доброто състояние на кожата. Портокалът подобрява храносмилането, изхвърля токсините от тялото и подобрява работата на черния дроб.

Как се приготвя сока от моркови и портокали за отслабване

Съставки:

2 портокала
2 моркова
200 мл вода
Връзка магданоз

Обелете и нарежете съставките. Сложете ги в блендера и пригответе сока.

Тези сокове не могат да заместят основно хранене. Трябва да се съчетаят с балансирано и разнообразно меню.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *