Съвети за отслабване през зимата

Отслабването през зимата е сложна задача: студено е и най- калоричните храни ни изкушават силно. Трябват ни, за да поддържаме телесната температура. Но не всичко е изгубено. Можем да го постигнем чрез следните стратегии.

zima-otslabvane

1. Замразени храни. През зимата няма голямо разнообразие от зеленчуци и затова обикновено ядем доста по- малко от обикновено. Но има вариант: използвайте замразени плодове и зеленчуци. Изберете любимите си и ги включете в менюто си.

2. Пийте чай. Това е нещо напълно приложимо през зимата: тъй като винаги ни е студено, често прибягваме до чай или други топли напитки. Ще ви поддържат хидратирани, ще ви затоплят, а ако не добавяте захар, няма да съдържат никакви калории.

3. Използвайте мобилни приложения. Така можете да имате под ръка винаги ценни съвети и идеи за диетична храна.

4. Супа преди хранене. Не само засища апетита, но е вкусна и пълна с полезни вещества. Сложете различни зеленчуци. Може да добавите съвсем малко мазнина.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

zima-kalorii-1

5. Спете поне 7-8 часа. Ако спите по- малко от това, активирате хормони, които изострят апетита. Затова се наспивайте добре, за да отслабнете.

6. Яжте овес. Закуската с овес ще ви достави фибра, протеини и витамини. Засищащият ефект ще ви поддържа сити дълго време.

7. Не забравяйте да пиете вода. През зимата често забравяме да пием вода, но това не означава, че тялото ни се нуждае от по- малко. Пийте по една чаша вода преди всяко хранене, за да сте сигурни, че няма да забравите. Освен това, така ще намалявате апетита.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *