Съвети как да топим мазнините

На всеки, на когото казвате, че искате да отслабнете, сигурно ви казва да ядете по- малко и да правите повече упражнения, но не е толкова лесно, тъй като се намесват други фактори. Нека разгледаме кои са ключовете са по- бърз метаболизъм и ускорено топене на мазнините.

otslabvane-saveti

Поставете си реална цел и специфични седмични задачи за постигане на целта, но не бъдете прекалено стриктни със себе си и намерете баланса.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ТОПЕНЕ НА МАЗНИНИ! ВИЖ ТУК:

Сънят помага на тялото да се възстанови и да се бори с мазнините, тъй като ако спите 7- 8 часа на нощ, апетитът се увеличава, а метаболизмът се забавя, като по този начин топим по- малко мазнини и задържане повече мазнини по корема.

КЛЮЧОВЕ ЗА ТРЕНИРОВКАТА

Правете повече упражнения за горене на калории и топене на мазнините като комбинирате аеробни и анаеробниkoremni-presi-kolelo упражнения.

Правете различни упражнения и тренировки с висока интензивност. По този начин ще ускорите метаболизма си за кратко време. Например, започнете с 5 минути кардио упражнения като тичане, колело или кростренажор, после започнете с упражнения с гирички – напади, клекове, лицеви опори и др. Всяко упражнение се повтаря по 8 пъти. Целия цикъл може да се повтори един- два пъти.

Ако е възможно, правете много кратки почивки между упражненията.

КЛЮЧОВЕ ЗА ДИЕТАТА

Записвайте си какво ядете и с колко отслабвате.

Не пийте калорични напитки като натурални сокове и газирано, защото ще ви карат да се чувствате още по- гладни и съдържат много захар.

Заместете въглехидратите, тъй като е най- бързият начин за отслабване. Заместете храните като паста, ориз и хляб с плодове и зеленчуци и така ще си спестите доста калории.

Увеличете приема на протеини, тъй като те поддържат мускулната маса и увеличават термо ефекта на диетата: яденето на протеини ви държи сити дълго време.

Яжте полезни мазнини като орехи, бадеми, риба и пр, тъй като те също са много важни за бързото топене на мазнините. Избягвайте трансмазнините.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *