Режим на хранене за отслабване

Когато искаме да отслабнем, дисциплината по време на процеса е най- важното качество, тъй като последователността определя резултатите. Първо, трябва да си даваме сметка колко какво количество храна приемаме през деня. Чрез промени в храненето и двигателният режим можем да постигнем наистина страхотни резултати.

otslabvane-sedmica

Трябва да осъзнаем, че движението и спорта са много важни за здравето и начина, по който изглеждаме. Тялото ни биологически е създадено да издържа на натоварвания. Така че не се притеснявайте, а плавно го привиквайте към повече движение.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

Има определени неща, които ако правим през деня, ще успеем да ускорим значително метаболизма си. Движете се поне 3 пъти дневно по 30 минути най- малко. Това е чудесен начин да стимулирате метаболизма си да изразходва повече калории. Например, движението може да е разходка, каране на колело и пр. Така стимулирате метаболизма да изгаря повече калории.

Едно от най- важните неща е да планираме правилно храненията си през деня. Ето обаче и няколко полезни съвета, които ще ви помогнат да имате по- бърз метаболизъм:

1. 06.00- 07.00. Пийте напитки, за да стимулирате метаболизма си, след като сте се събудили сутринта. Може да пиете кафе, плодов сок, но най- вече вода.
2. 08.00 – 09.00. В това време през деня тялото ни се нуждае от важен енергиен импулс. От приема на калории сутрин зависи каква енергия ще имаме през целия ден. На закуска задължително включвайте: млечни продукти, въглехидрати, протеини (яйца, месо, ядки).

krasota-hranene
3. 11.00. Направете лека закуска. Един плод или 1-2 диетични бисквити.
4. 12.00- 13.00. По това време е препоръчително да обядваме. Обядът трябва да съдържа 2 въглехидрата, например ориз и банан, 1 протеин, като месото, храни като салати, богати на витамини и минерали.
5. 15.00- 16.00. Някакъв млечен продукт. Като алтернатива може да използвате овеса. Варианти могат да бъдат, също така, плодове и салати.
6. 18.00- 19.00. Време за вечеря. Може да включете и зърнени храни, ако желаете.
7. 21.00- 22.00. Ако се чувствате гладни, направете си лек сандвич със зеленчуци, малко бадеми, ябълка и пр.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *