Рецепти с алое вера за отслабване

Основните начини да отслабваме с алое вера е като приемаме растението чрез сокове, които ще ни помогнат да се пречистим и да стопим мазнините.

aloe-vera

1. Сок от алое вера с лимон. Пие се всяка сутрин на гладно. След като го изпиете, не трябва да консумирате нищо един час след това. Така пречистваме организма, изхвърляме токсините, пречистваме червата и организма. Освен това е приятна напитка.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

За да го приготвите, трябва да използвате лимонов сок, чаша вода, 1 с.л. гел от алое вера. Внимателно извадете гела, като разрежете листото с нож и с лъжица оберете сместа. Сложете всички съставки на котлона и бъркайте, докато се смесят добре. Накрая добавете 1 с.л. мед. Когато стане хладко, го изпийте.

aloe-vera-otslabvane

2. Шейк от алое вера с портокали и ягоди. Ако съчетаем ягоди с портокали и алое вера, ще получим чудесна антиоксидантна напитка за тялото и кръвта. Идеална е за стапяне на мазнините, но е полезна и за храносмилателната система. Вземете 3 ягоди, портокалов сок, 1 с.л. алое вера и половин чаша вода. Сложете всичко в блендера и получете хомогенен сок. Идеален е за сутрешна напитка.

3. Отвара от алое вера и джинджифил. Идеална е за следобед. За джинджифилът вероятно знаете много. Пречиства, действа срещу задържането на течности. В комбинация с алое вера топи мазнините и пречиства тялото.

Настържете корен от джинджифил за 1 с.л. Сложете по малко от една с.л. алое вера. Добавете чаша вода и сложете да се вари на котлона. Когато всичко се е смесило, изключете котлона и оставете да кисне 10 минути.

Най- важното е да включите ежедневно чаша на гладно сутрин. Пийте поне 10 последователни дни в продължение на месец. Следобеда пийте отварата. Спазвайте пречистваща диета, която да не е по- дълга от 10 дни.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *