Рецептата на Ванга за отслабване

Потънали в работа, задачи, най – различни ангажименти и проблеми, често забравяме или просто не ни остава време да се погрижим и за приятния вид на фигурата ни. В един момент обаче, оглеждайки се в огледалото, изпадаме в ужас от начина, по който изглеждаме. Това означава, че е крайно време вместо да се самосъжаляваме да вземем някакви мерки.

baba-vanga

Точно затова ви предлагам изпитаната рецепта на пророчицата Ванга, основаваща се на билки и изпробвана от хиляди хора. Можете да отслабнете,  само ако съчетаете няколко билки,  без да спазвате никаква диета.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ДОКАЗАНОТО СРЕДСТВО ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК

Вижте как може да стане това:

В една голяма тенджера сложете вода да заври, и когато това стане добавете 100 грама билка омайниче. След 5 минути се сваля от котлона, прецежда се и се оставя на студено. След като се изкъпете, облейте тялото си с тазиmatochina течност. Тази процедура се повтаря 3 поредни дни.

Вечер преди лягане пък пийте по чаша чай от маточина. Ванга препоръча хората имащи каквито и да било проблеми да поливат тялото си със отвара от съответните билки, защото така лечебното действие ще е по – силно, тъй като полезните им съставки проникват направо през кожата.

Тези нейни препоръки не заменят, а само подпомагат лечението провеждано от лекарите. Въпреки всичко пророчицата винаги е смятала, че прекомерния прием на лекарства е страшно вреден, тъй като те залостват вратата, през която природата с помощта на билките може да влезе и да възстанови равновесието в организма.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *