Разкриха тайната на лесното отслабване

Отслабване – супер лесно и забавно, тайната да бъдеш красив

„Диетин Комплект” за добро настроение и елегантна талия

тайната за бързо отслабване

Учените не пропускат и ден, без да започнат някое ново изследване върху причините за наднормено тегло и начините за здравословно отслабване. За щастие усилията често се увенчават с успех и всеки ден, всеки час, те ни разкриват по една малка частичка от тайната на красивия живот.

Последното откритие бе направено случайно, след като калифорнийката Сали Уилкерсън успява да отслабне с невероятните 50 килограма само за 1 година и 7 месеца! Вдъхновена от постижението си, жената търси контакт с прочутите диетолози на Сан Диего и заедно започват създаването на план за безопасно и успешно отслабване.

Тайната на бързото и лесно отслабване

Ако си мислите, че това е поредната тежка диета или тренировките до припадък в залата за фитнес – жестоко се лъжете. И съм сигурен, че всички вие много добре знаете за какво става въпрос. Тайната на успешното отслабване е една и се нарича МОТИВАЦИЯ.

„Сали ми показа непознати за мен страни на човешката психика. Силата да повярваш в себе си и да пожелаеш нещо наистина да се случи. Когато преодолееш страховете и се изправиш срещу дракона, нищо на този свят не може да те спре. Дори това да е последното нещо, което ще направиш в живота си”, споделя сертифицираният инструктор Мелиса Грег.

Така че бъдете мотивирани до краен предел, поставете си реални цели, намерете правилните диета и упражнения, започнете. Няколко практически съвета:

  • Не гладувайте
  • Движете се всеки ден, независимо дали във фитнес салона или в парка
  • Хранете се умерено, без да лишавате тялото и душата от нищо
  • Намалете до крайна степен вредните храни като захар, олио, бял хляб, животински и рафинирани мазнини
  • Направете всичко възможно, за да се чувствате щастливи

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *