Рационални начини за отслабване

„Диетин Комплект” за успешно и бързо отслабване

бързо отслабване

Съществуват десетки различни начини за отслабване: от хранене и упражнения, до масажи и загадъчни източни техники. Колкото и да четете, няма начин да разберете кои от тях са удачни за вас самите, а не ще имате възможност да изпробвате всички. Хубавото е, че има няколко основни правила, които гарантират успешно отслабване и е силно препоръчително да ги спазвате:

Промяна в диетата. Да, знаем ние, много пъти сме го чували това! Със сигурност не само сте чували, но сте и чели, че промяната в диетата е задължителна при отслабване. Запомнете, че това е първото и най – основно нещо, което ще ви доведе до успех.

Тренировка. Още едно клише. Но и то е напълно вярно. Опитайте се да тренирате минимум три пъти седмично по около 1 час.

Мотивация. Може би най – трудният за изпълнение ключов момент. Защото без мотивация няма да постигнете нищо – не само отслабване, ами и връзките на кецовете няма да можете да си вържете.

Количеството калории. Усвояването на калории от организма протича по два основни начина: или ги горите за енергия, или ги складирате под формата на мазнини. Това означава, че трябва да изгаряте повече, отколкото ядете. Иначе отслабване няма. Задачата пред вас е да определите какъв е точният размер на дневния прием и да спазвате плана.

Вода. Не ходете никъде без вашето любимо шишенце с вода.

Бонус – Променете навиците за успешно отслабване

  • Увеличете шансовете да преборите наднорменото тегло, като направите някои малки промени в начина си на живот. Без да бързате, оставете си време за адаптиране към тези промени и ги превърнете в навик.
  • Планирайте предварително. Сложете край на хаоса в личния ви живот. Много по – лесно е да спазваш полезната диета, ако знаеш предварително какво ще ядеш утре. Така спестяваш време, нерви и изкушения.
  • Закусвайте. Яденето след ставане от сън ускорява метаболизма и ви предпазва от преяждане през останалата част на деня. Стартирайте с богата на протеин и витамини закуска.
  • Вода. Създайте си навик да пиете вода през целия ден. Тя помага при отслабване.
  • Гледайте по – малко телевизия. Вместо да висите пред телевизора или компютъра, излезте да се разходите. Така не само ще задвижите сърцето, но и ще избегнете тъпкането докато гледате филм.
  • Забравете за асансьора. Просто се качвайте по стълбите, на практика това е едно чудесно упражнение.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *