Работещи трикове за отслабване

Има най- различни съвети за отслабване, които обаче не винаги са ефективни. Ние ви предлагаме седем, които в действителност функционират:

otslabvane-na-korem

1. Избягвайте високофруктозния царевичния сироп. Учените доказаха, че царевичния сироп с много фруктоза е по- опасен от обикновената захар, тъй като от него се напълнява повече. Съдържа се в доста сокове.
2. Бързата храна деформира мозъка. Доказано е, че бързата храна води до същото пристрастяване, както и наркотиците. Освен това, както знаем, тази храна е най- бързият начин да напълнеем.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:
3. Структурирайте обяда и следобедната закуска. Според някои специалисти по хранене, е грешка да има големи паузи между храненията. Такива периоди водят до силно желание да ядем въглехидрати, богати на енергия. Затова е важно да планираме кога ще обядваме и каква закуска ще имаме, докато стане време за вечеря.

zakuska-otslabvane
4. Наблегнете на закуската. Изборът на подходяща храна за отслабване зависи от времето, когато се храним. Доказано е, че ако на закуска ядем достатъчно протеини, в следващите 24 часа ще приемем с 400 калории по- малко.
5. Променете атмосферата. Имате голям шанс да отслабнете, ако се опитате да промените хранителните си навици, ако намалите порциите и пр.
6. Наслаждавайте се на храната. Много е важно, докато се храните, да усещате и да се наслаждавате на вкуса на храната. Когато не обръщаме внимание на храната, често приемаме калории в повече.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *