Полезни навици за топене на килограмите

otslabvane

Изследване на учени в Лондон показва, че на човек са му необходими от 18 до 245 дни годишно, за да извършва на 95% даден навик. Въпреки че тази цифра изглежда огромна, в рамките на тези дни можем да си изградим навик, който да ни помогне да отслабнем.

Тези действия, съзнателно или несъзнателно, участват в ежедневието ни. Достатъчна причина, за да се отрази на фигурата ни.

Има навици, които са особено ефективни, за да успеем да отслабнем:

1. Да имаме дневник. За да отслабнем, много полезен навик е да си водим дневник на храните и напитките, които приемаме ежедневно. Да се опитаме да изчислим колко калории горе- долу консумираме.

2. Заобиколете се с приятели. Хората, които имат повече от 10 приятели, отслабват четири пъти по- бързо от самотните хора.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

dieta-u-doma

3. Не четете, докато се храните. Когато сме се потопили в някакво четиво, е много лесно да прекалим с храната.

4. Хранете се на масата. Яденето в леглото се свързва с т.нар. емоционално хранене. Например, когато сме в депресия. Този навик увеличава 13 пъти вероятността от напълняване.

Затлъстяването се е превърнало в световна епидемия, убива милиони души годишно. Но можете да се справите с проблема като въведете някои навици, улесняващи отслабването.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *