Отслабване със секс

Колко пъти прекарваме часове във фитнес залата, правим строги диети и броим калории заради няколко килограма? Ще ви изненада колко лесно и приятно можете да се отървете от паласките!

seks

Нека разгледаме причини, поради които добрия секс може да стане ваш верен съюзник и да ви помогне да изглеждате и да се чувствате по- добре.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

ПРЕМАХВА НЕРВИТЕ

Най- често, за да облекчим нервите и тревожността, прибягваме до шоколад или снакс. Тези храни са богати на трансмазнини и холестерол, освобождават ендорфини, вещества, които не карат да се чувстваме спокойни и ни карат даotslabvane-sas-seks сме в добро настроение. Тази храна не само е вредна за тялото ни, но в големи количества и за здравето ни.

„ЕРЕКТИН- МАКС“ – МОЩНА ЕРЕКЦИЯ И СТРЪВНО ЖЕНСКО ЛИБИДО! ВИЖ ТУК:

Хубавия секс не само подобрява отношенията с партньора, но и ви носи същото количество ендорфини, които ни носи шоколада и другите сладкиши. Сърцето се ускорява, пулсът също и скоро се чувствате спокойни и щастливи.

ГОРИ КАЛОРИИ И ТОНИЗИРА МУСКУЛИТЕ

Кое е по- забавно и приятно – 20 минути каране на колело или 20 минути секс? Енергичният секс не само реактивизира нервната система и подобрява имунитета, но гори 1400 калории на всеки 20 минути. Освен това определени пози изискват по- сериозното участие на мускулите, което ги тонизира.

ОТХМВЪРЛЕТЕ МИТА, ЧЕ ПРАЗНЕНСТВОТО СЕ СВЪРЗВА С ЯДЕНЕ!

Много често, когато празнуваме годишнина или друго някакво събитие, се организира пищна гощавка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *