Отслабване с калорични храни!?

Ето кои висококалорични продукти ще ви накарат да се стопите

„Диетин Комплект” за суперкосмическо отслабване

отслабване и ядкиКолко често си позволявате да се натъпчете до пръсване, докато пазите диета за отслабване? Да се хвърлите сред купища диви, мазни храни и да бъркате в кацата с цели шепи? Ако сте отговорни към себе си съм сигурен, че отговорът е никога.

Но всъщност има едни малки и безкрайно полезни неща, които са пълни с мазнини, но въпреки това са задължителен компонент на всяка диета за отслабване. Сетихте ли се вече кои са те? Да – ядките.

Едно съвсем ново проучване на университета Лома Линда в Калифорния показа, че при отслабване е силно препоръчително да ядете най – малко по около 500 гр. разнообразни ядки. Защото оказват невероятно благотворно влияние върху тялото, а един от най – силните ефекти е мощното ускоряване на метаболизма.

„Открихме, че хората редовно ядящи ядки, имат по – нисък коефициент на затлъстяване. Това наше откритие постави науката отслабване в съвсем нова светлина и скоро може да даде нов тласък на борбата с наднорменото тегло”, твърди професорът по хранене и епидемиология Джоан Сабати.

От гледната точка на експерт тя уточнява, че не всички ядки са еднакви по силата на своето благотворно въздействие. Най – голям антизатлъстяващ ефект имат черупчестите плодове – бадеми, кашу, орехи, шамфъстък и другите подобни. Останалите също оказват въздействие, но далеч не толкова видимо.

Все пак възниква въпросът как може една съставена от 50% мазнини храна да е толкова полезна при отслабване? Ядките са пълни с протеин и фибри, които ще ви дадат много енергия и сила за живот. Освен това те са много калорични и може да се заситите дори с малки количества. Също така са отличен източник на витамин Е, фитохимикали и магнезий, които са от ключово значение за човешкото здраве.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *