Отслабвайте здравословно: 4 топ съвета

otslabvane-motivatsiya-1

Сърдечни заболявания, диабет тип 2, високо кръвно, дихателни трудности. Това са само малка част от последиците от затлъстяването. Теглото и здравето ни са тясно свързани. Въпросът е как да свалим тези излишни килограми, без да навредим на себе си?

1. Повече плодове и зеленчуци, по- малко мазнини.

Вместо да се тъпчем със захарни изделия, можем да наблегнем на плодовете. Включете плодов шейк към закуската си, месото гарнирайте със зеленчуци, яжте плодове за следобедна закуска.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

otslabvane-polezni-saveti

2. Брой калории.

Научете се преди да ядете нещо пакетирано, да проверявате каква е хранителната му стойност. Така ще успявате успешно да контролирате брой на излишните калории.

3. Много вода.

Много често мозъкът обърква жаждата с глад. Така натоварваме организма си с калории, от които не се нуждаем. Препоръчително е да пиете по 1- 2 чаши вода преди всяко хранене, за да притъпите апетита.

4. Съзнателно хранене.

Какво правите обикновено, когато ядете? Ако отговорът ви съдържа думата „телевизор“ или „мобилен телефон“, трябва да промените отношението си към храненето. Освободете се от нещата, които ви разсейват: най- вече дъвчете бавно храната, наслаждавайте се на вкуса й. Яжте по- малко и избягвайте силното повишаване на кръвната захар.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *