Отслабнете само за седмица без глад

Най- добрият начин да отслабнете е да промените начина си на живот: променете хранителните си навици и станете от дивана, за да се пораздвижите. Понякога обаче трябва да получим бързо резултати. Ето как да свалите килограми, без да гладувате и без да се лишавате от нито една група храни.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – топ- продуктът за отслабване! 

otslabvane-sedmitsa

1 . Пийте много вода. Когато сме на диета, се съсредоточаваме върху това, което ядем и забравяме за пиенето. Това е грешка – напитките могат да ни доставят толкова калории, колкото и храната. Вместо да пиете газирано със захар и алкохол, пийте вода. Няма калории, нито много натрий, че да задържате течности. Ако искате да добавите вкус, пуснете резенче лимон или няколко листа мента.

2 . Не яжте нито бял хляб, нито паста. Простите въглехидрати в белия ориз, пастата и панировките ни карат да напълняваме. Тези храни не засищат апетита ни. Затова ядем по много от тях.

Вместо тях яжте плодове и зеленчуци. Измислете си нови рецепти и по- малко калории. Така ще се чувствате по- сити, защото зеленчуците съдържат много сложни въглехидрати, които се обработват по- бавно от организма.

3 . Пийте кафе и правете кардио. Един час преди тренировка изпийте чаша кафе – може да добавите малкоotslabvane-sport обезмаслено мляко. Тази напитка ще ви даде повече енергия за упражненията.

Този тип тренировка ще увеличи сърдечния ви ритъм, ща накара мускулите ви да работят и ще отслабнете по- бързо. С кардио можете да стопите между 200 и 300 калории.

4 . Качете се отгоре. Когато правите секс, бъдете отгоре. Тази поза помага много за топенето на мазнините, защото предполага повече движение. Колкото сте по- активна, толкова повече калории ще изгорите.

Освен това сексът увеличава нивата на ендорфини. Те ни карат да се чувстваме добре и доволни.

5 . Спете 30 минути повече. Ще ви изненада колко е важно да почивате още 30 минути. Така ще взимате по- добри решения относно храненето си. Няма да се нахвърляте на храните, които съдържат захар, за да получите енергия. Най- добре е да спите между 7 и 8 часа. Така и метаболизмът ви работи по- добре.

Ако следвате стриктно тези съвети, може напълно здравословно да отслабнете с близо 2 кг за седмица.

10- минути интензивно кардио. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/04EVZbzIL_k

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *