Няколко тактики за отслабване

otslabvane-polezno

Искате да изглеждате и да се чувствате по- добре? Има много по- добри начини да го постигнете, освен диетите за отслабване. Не се хранете пред телевизора, тренирайте, ходете на пазар и пр. Ето някои полезни съвети как да промените начина си на живот:

1. Разсейване. Мислите постоянно за храна и това е сериозен проблем. Това определено няма да ви помогне да отслабнете. Планирайте приятни дейности като: спорт, хубав филм, пазаруване, излизане с приятели и пр.
2. Подсладител. Не е задължително да спазвате диета, за да придобиете здравословни навици за отслабване. Понякога, само като избягвате определени храни, можете да постигнете големи успехи. Заместете захарта с подсладител, например стевия.
3. Повече маратонки, по- малко обувки. Правилните обувки са важни за успешния активен живот. Дори да не се движите много, удобните маратонки са задължителни. Така можете да правите дължи разходки, без да изпитвате дискомфорт или неудобство. Също и походи в планината.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

otslabvane-prolet
4. Не се хранете пред телевизора/компютъра. Това е често срещана грешка. Хората не обръщат внимание на не нещо уж толкова елементарно. Вниманието ви трябва да е съсредоточено в чинията, а не в някоя забавна програма по телевизията.
5. Спете достатъчно. Добрата почивка е ключова за успешния ден. Ако сме недоспали, ядем повече. И не само това, но по- мазна и калорична храна. Ако сме добре наспани, имаме повече сила за движение и тренировка.
6. Пийте течности. Важно е да приемаме достатъчно количество вода. Който иска да отслабне, трябва да е винаги хидратиран. По този начин се ускорява метаболизма.
7. Движение. Изберете някакъв вид спорт или тренировка, която да ви е приятна: танци, разходки, аеробика, фитнес и пр. Така най- лесно ще отслабнете.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *