Няколко съвета за ефективно отслабване

В тази статия ще откриете най – важните правила за правилно хранене, както и съвети как да изберете правилната диета, съобразена с индивидуалните ви особености.

otslabvane-kilogrami

Здравословното хранене и редовния спорт гарантират отслабването, и водят до дълготрайното запазване на резултатите.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК

Основните неща, които трябва да изпълнявате по време на вашата диета са:

1. Приемайте много течности – организма се нуждае от вода, а ние често бъркаме тази ни потребност с глад. Преди да хапнете голяма порция калорична храна – изпийте една чаша вода.
2. Не яжте късно вечерта – но ако все пак почувствате глад,  пийнете нещо диетично ( например нискокалорично мляко ), или пък една салата. Нека да е в малки количества.
3. Стремете се да не ядете вредни, мазни и тестени храни, но това не означава, че трябва да ги забравите напълно – все пак е разрешено от време на време да си похапнете мъничко от любимото ястие. Това ще улесни спазването на диетата.
4. Опитайте се да свикнете да се наяждате с малко храна. Ако създадете този навик, и то за постоянно, не само че ще отслабнете, но и няма да качите обратно загубените килограми.hranene-porcii
5. Белтъчините са много важни, затова нека да присъстват във всички хранения.
Когато се колебаете каква точно диета трябва да спазвате съобразете се със следните неща: възраст и здравословно състояние.

Недейте да поставяте отслабването на първо място – независимо от всичко и за сметка на всичко. Все пак не трябва да изтощавате организма си прекалено и да го поставяте под стрес. Приемайте засищащи храни, богати на витамини.

Хранете се здравословно – това намалява риска от появата на различни болести, добър помощник е срещу депресията, и се отразява добре върху самочувствието ви. Променете изцяло хранителните си навици и начина на живот. Движете се, правете си дълги разходки, вместо просто да седнете в колата, карайте колело, и се научете да подминавате сладкото, мазното, и всичко, което може да ви убие.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *