Няколко съвета за лесно отслабване

otslabvane-bikini

Много често, когато започнем диета, бързо се изморяваме, заради промените, които трябва да предприемем в начина си на хранене и начин на живот. Но, ако можехме да отслабнем по естествен начин, като направим само някои малки промени? Това ви предлагаме и ние: лесни навици за отслабване, които можете да започнете още от днес:

Пълномаслени млечни продукти

Може би в продължение на години сте слушали, че за да отслабнете, трябва да консумирате обезмаслени млечни продукти. Нови изследвания показват, че консумацията на пълномаслени млечни продукти помага за контролирането на консумацията на въглехидрати.

Помолете половинката си за помощ

Според изследвания, ще отслабнете много по- лесно, ако половинката ви ви подкрепя. Така ще се храните по- здравословно и ще тренирате по- често.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

otslabvane-4-kg

Избягвайте да се храните пред телевизора

Тази съвсем малка промяна ще окаже голям ефект върху теглото ви. Когато ядем, докато гледаме телевизия, сме съсредоточени върху това, което се случва на екрана, че губим всякакво усещане колко и какво ядем.

Ходете поне по 2 минути на всеки час

Това е съвсем лесно за изпълнение: навивайте си алармата на всеки час и когато зазвъни, станете и ходете в продължение на 2 минути.

Не разчитайте само на упражненията

Много хора си позволяват да ядат сладко и други въглехидрати, защото смятат, че ще изгорят калориите във фитнеса. Но е доказано, че колкото и да се тренира, няма да са компенсира неправилното хранене.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *