Навици, които забавят метаболизма

Когато говорим за отслабване, терминът метаболизъм придобива огромно значение. Това е физическия и химическият процес, който се случва в клетките, и превръща веществата от храните в енергия, необходима на тялото, за да извърши жизнените си функции.

otslabvane-taliq

Но има навици, които могат да го забавят, като допринасят по този начин до изменения, които не само влияят върху теглото, но и върху здравето като цяло.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

За да се обработи една храна от тялото, са необходими 12 часа, времето, в което се използват съставките й: създаване на енергия, топлина и натрупване. Но кои са навиците, които могат да увредят метаболизма ни.

1 . Закусвате късно. Ако не закусване веднага щом станете, е много тежка грешка, тъй като дългото гладуване забавя много метаболизма и отслабването. Когато не сме яли дълги часове, тялото получава съобщение, че трябва да пестиne-moje-da-otslabne енергия. Поради това, се трупа мастната тъкан и метаболизмът забавя ритъма си.

2 . Спите малко. Ако спите по- малко от 6 часа през нощта, метаболизмът се уврежда и и може да се разболеете от диабет.

3 . Не тренирате. Редовното движение поддържа активно отслабването и е най- добрият начин за топене на мазнини. Тялото продължава да работи до 24 часа след тренировката, затова не трябва да минава много време, без да сте тренирали. Така само забавяте метаболизма и пречите на отслабването.

4 . Фибра. Смесете бялото брашно с пълнозърнесто и така ще получавате достатъчно фибри, които ще активизират метаболизма ви.

5 . Пиете алкохол. Забавя метаболизма и свойствата му да топи мазнините, освен това дехидратира тялото. Затова, не пийте повече от една чаша алкохол, винаги пийте вода, за да рехидратирате тялото си и да не засегнете метаболизма.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *