Натурални сокове за отслабване

Натуралните сокове, особено зеленчуковите, освен че помагат за отслабването, когато се комбинират с правилна диета, но съдържат и много важни вещества за здравето ни като витамини и минерали.

naturalen-sok-dieta

Да се пият напълно натурални сокове, без добавена захар, помага за спирането на апетита и помагат срещу задържане на течности, подуване, отслабване на корема.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО И ЛЕСНО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

ДИЕТИЧНИ СЪВЕТИ

– Избирайте зеленчуци с малко калории, най- добре да са зелени. Също така и диуретици като краставиците, целината и аспержите, които помагат за премахването на подуването.
– Сокът да съдържа възможно най- много остатъци, защото това са фибри, които пречистват тялото, предпазват отsok-za-otslabvane запек и засищат.
– Пийте преди основните хранения, за да приемате по- малко калории
– Заместете сандвичите със зеленчуци със сокове.

СОКОВЕ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Зеленчукови сокове. Много са подходящи за отслабване. Освен това са богати на антиоксиданти. Доматения сок, например, подобрява метаболизма на тялото, а от краставици – за отслабването, тъй като имат диуретичен ефект.
Сокът от спанак помага за отслабването като пречиства червата. Сокът от целина намалява желанието да се яде сладко.

ЛИМОНОВ СОК
100% натурални сок от лимон подобрява храносмилането, като така помага за отслабването. Също така пречиства тялото, като поддържа нивата на кръвната захар. Препоръчва се да се пие чаша топла вода с прясно изцеден лимонов сок всяка сутрин на гладно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *